dimarts, 22 de maig del 2012

BONA REMONTADA

NAUSICA F.C. 4-4 MISHA POMAROL

Tornavem a jugar contra els nostres amics dels Misha Pomarol. La veritat es que és un equip enganyos, perquè són tots de la nostra edat i sembla que els pots guanyar, però despres veus que són un equip difícil perquè són molt tàctics i la passen ràpid. Ademés aprofiten molt bé les seves oportunitats.

El partit va començar bé per nosaltres. Vam sortir amb un 2-3-1 que els va desconcertar i fruit d'això vam gaudir de bones ocasions. Ràpidament vaig marcar el primer en una bona jugada colectiva. Vam poder fer el segon, però vàrem fer varios canvis de cop i això ens va matar. Ens van fer dos gols del no res en dos bons xuts del seu número 9. Vam tornar a tenir dos jugades més per empatar però ells van fer el tercer. 1-3 al descans.

A la segona vam tornar a sortir molt ordenats i sense parar d'atacar vam fer tres gols seguits. Ens avançavem 4-3 i ells gairebé no van tenir ocasions. Els gols els van fer el Jesus (nebot del Carlos) i dos l'Ivan. Desde que vam fer el quart que ells van avançar una mica les líneas i nosaltres potser vam retrocedir una miqueta. El Toni va fer alguna bona intervenció, però el seu porter també. I ja casi al final en una jugada conflictiva ens van pitar penal en contra. El Toni casi el para, però la bola va acabar entrant. L'arbitre no ens va deixar tirar un últim corner i el partit va finalitzar. 4-4 final.

Vam jugar molt bé a estones i potser ens va faltar fer els canvis més ordenats. Però ens vam tornar a divertir.