dijous, 7 de juny del 2012

PARTIT DUR

NAUSICA F.C. 3-2 BAR DOW JONES

Gran resultat contra un bon equip molt batallador i amb tres jugadors molt guarros que anaven deixant anar patades sense motiu.

La primera part va començar amb algunes ocasions nostres i inclus vam fer un travesser. Vam apretar fins que en una falta llunyana, el Toni va treure un bon xut que va entrar ajustat al pal. Però just després ells amb úna bolea amb molta sort van aconseguir igualar. Cap el final de la primera, el David va rematar un passe i ens tornavem a avançar. El partit era dur, perquè ells ficaven molt el cos, protestaven i deixaven anar patades sense motiu, i l'arbitre no ho frenava.

A la segona ells van apretar una miqueta més i nosaltres al principi vam seguir igual, però poc a poc ens vam tirar enrera. En una falta el Jorge va xutar al travesser i ell mateix va rematar el rebuig cap a dins. 3-1 i el partit semblava bastant encarrilat. Però en una contra van fer el segon i tot tornava a començar. Vam tenir alguna per sentenciar i ells per empatar, però el marcador no es va moure. Al final també ens van demostrar la seva manera "marrana" de jugar amb una patada que ens posava els pels de punta, però vam aguantar i la victòria no es va escapar.

Bona victòria contra un rival que segurament tindrà problemes de conducta contra els demés perquè com deia té pres peces que són molt "guarros".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada