dimarts, 24 de novembre del 2009

GRAN COP DE CAP DEL XAVI C. QUE ENS DONA L'EMPAT.

NAUSICA F.C. 5 - 5 1899 F.C.
Ahir erem 3 canvis i jugavem contra un rival que només tenia 3 punts i que a priori semblava que el podriem superar, però estavem equivocats.
El partit va començar amb domini d'ells. La tocaven bé i ràpid. Nosaltres estavem bé en defensa, però teniem pocs forats en atac. I ells van fer alguns xuts que l'Alan va treure meritoriament. Però als 5 minuts de partit ells van fer mans dins de l'àrea i ens van pitar penal a favor. El Carlos P. va agafar la responsabilitat i el va xutar molt bé en paral.lel mirant al porter i esperant a que aquest es mogues. 1-0 i seguiem en tensió. Poc després en una jugada el Juli va rebre un passe en profunditat i d'un xut creuat va marcar el segon, 2-0. La cosa sorprenentment es posava molt bé perquè ells havien arribat més vegades a la nostra porteria i nosaltres fins a aquell moment teniem un 100% d'efectivitat. El partit es va obrir una mica i va arribar la mala sort perquè després d'un xut d'ells la pilota va tocar en un defensa i va entrar. 2-1 i tot seguit descans.
A la segona part vam començar tranquils i controlant, però ells van fer una bona jugada i va caure l'empat, 2-2. El partit va continuar amb alterantives, però d'una falta on ens vam col.locar malament, ens van marcar un gol tonto; hi havia un tiu sol al costat del pal!!. Ens estavem començant a desanimar i a sobre de seguida ens van fotre el quart. 2-4 i la cosa es posava molt "xunga". Per sort, ahir disposavem d'un as sota la maniga, el Tamudo, que va robar la pilota al mig del camp i la va conduir fins a la porteria i d'un punxerot creuat va fer el 3-4. Ens tornavem a animar. Just després vam fer una jugada de tiqui-taca i a passe del Zlatan, el Tamudo-Javier va fer l'empat 4-4 i nosaltres creixiem i ells es posaven nerviosos. Però en el futbol no hi ha res escrit i tot i que estavem amb la adrenalina a tope, ells d'un xut llunya es van tornar a avançar. Aquest gol ens va tocar una mica la moral. Semblava que marxariem a casa amb una derrota que feia mal, pero llavors va apareixer el Puyi. Vam treure de banda una bola penjada a dins de l'àrea, i el Xavi C. va entrar en carrera desde fora l'àrea amb molta força i va fer un gran remat de cap que va entrar dins de la xarxa. Golas!!! per lo bonic del gol i per l'emoció d'aquell moment. Xavi: estàs a la crònica com a protagonista destacat!!!!. Després quedava molt poc i encara vam tenir una per guanyar, però amb aquest empat ja estavem contents....

L'equip segueix creixent i d'aquí poc arribaràn les victòries.