dimarts, 1 de desembre del 2009

EL DESORDRE ENS FA TORNAR A PERDRE.

NAUSICA F.C. 3 - 6 LA ALGODONERA
Ahir feia molt fred i vam decidir fer canvis cada 5 minuts per no estar parats (al final va ser un dels nostres errors).
Va començar el partit i ràpidament vam veure que ells tenien un jugador molt ràpid davant (el 9) que va fer un parell de jugades que entre tots vam aturar. Després vam tenir una per avançar-nos, però el porter d'ells va fer una bona aturada, i tot seguit ens van clavar el primer. Massa aviat!!. Ells la tocaven bé i van tornar a marcar. Eren ràpids, feien bons retalls i la passaven al company desmarcat. Van ser dos bons gols: 0-2 i la perspectiva no era gaire interessant. Però en un corner, vam treure i el Juli va empalmar un molt bon xut per l'escaire. Ells van protestar molt perquè deien que el seu porter es queixava d'un cop i que no estava atent, però nosaltres no ho vam veure i l'arbitre tampoc, i el gol va pujar al marcador (després vam demanar disculpes perquè ens van explicar que el seu porter s'havia fet mal). 1-2. L'ambient s'havia caldejat una miqueta. Poc després ens van clavar el tercer i nosaltres mitjançant el Zlatan vam fer un pal. 1-3 al descans.
Vam començar la segona part amb ganes de retallar distàncies i ho vam aconseguir; d'un saque de banda l'Ignasi va rematar i el Juli va recollir el rebuig del porter, 2-3. Tornavem a estar a un gol, però ells en una jugada desgraciada en propia porta es van tornar a anar de dos, 2-4. Vam seguir atacant i un altre cop a pilota parada, en un corner, el Carlos C. la va controlar i va fer un bon remat amb l'esquerra que va foradar la xarxa, 3-4. Semblava que podiem perquè ells en defensa no eren molt resolutius, tot i que el seu porter era bó. Llavors ens vam desordenar més i ells a la contra van ser letals i ens van clavar el 3-5 i el 3-6. Vam fer un altre pal, però el marcador no es va tornar a moure.

Va ser un partit raro perquè amb tants canvis i amb les ganes de marcar vam perdre posicions en varios moments del partit. També va ser un partit una miqueta dur perquè ells es van picar per la jugada del primer gol. Ja els agafarem a la tornada i més ordenats crec que els hi podem donar guerra. També volia comentar que tot i que vam tenir varies ocasionsque els nostres 3 gols van venir de jugada a pilota aturada, que sembla que és un recurs que no teniem.
I que aviat caura la primera victoria!!!!