dijous, 11 de novembre del 2010

ENS VAN RECORDAR TEMPS ANTERIORS

NAUSICA F.C. 5-0 BAREMOS

Feia una nit amb una mica de fresqueta i amb alguns trons que feien por, però no va ploure.

Vam començar molt ben posicionats i amb moltes ganes i ràpidament es va veure que erem superiors. Atacavem sense fortuna i ells gairebé no arribaven. L'estavem tocant bé i generant ocasions i vam estar deu minuts que voliem però no podiem. Afortunadament ells en atac no feien res perquè un gol seu de sort ens hagues complicat molt el partit. Aleshores el Mariano va robar una pilota i va fer un xut difícil que va entrar. Ens adelantavem al marcador. Vam seguir atacant i fins i tot el Xavi F. va fer un pal en una bona jugada d'equip, però al descans seguia l'inquietant 1-0.

A la segona la fortuna va canviar i van arribar els gols. Seguiem jugant bé i en una bonica jugada vam fer un centre en profunditat que el Jorge va rematar de cap per donar-nos el gol de la tranquilitat. Ells a la segona només van fer algún xut llunya als núbols i poca cosa més. Però ens faltva algún altre golet per anar encara amb més tranquilitat, i aquest va arribar en una pilota morta que va quedar fora de l'àrea i que vaig rematar a dins. Després van venir el quart i el cinque de bons xuts del Carlos S. i de l'Ignasi. 5-0 i segona victòria consecutiva.

Vam comentar que ells ens van recordar a nosaltres quan començavem: no gaire ben posicionats, cometen errades de bulto i protestan per tonteries. Em vaig veure reflexat i em va produir una sensació extranya.