dijous, 18 de novembre del 2010

UN ALTRE HURACÀ, PERÒ ARA ITALIÀ

NAUSICA F.C. 1-6 FATTI AMANO

Feia una nit fresqueta i ademés just quan començava el partit van començar a caure 4 gotes.

Vam sortir ben colocats però ràpidament vàrem veure que ells eren molt més ràpids que nosaltres, i ademés es movien molt. Tocaven la pilota i atacaven, i nosaltres corriem perseguint-los. Vam rebutjar els seus primers atacs, però a nosaltres ens costava molt passar de mig camp amb la pilota controlada i ademés estavem una mica aplatanats. Vam aguantar 10 o 12 minuts, però ells fruit dels seus atacs van marcar el primer, i despres el segón amb xuts que potser "un porter professional" hagués pogut aturar. I a sobre ens van marcar el tercer de rebot. Val a dir que vam rebutjar algunes altres jugades de perill i el nostre porter va treure alguna altre, però ahir erem més davanters que defenses i la nostra colocació al camp començava a fallar.

A la segona part vam sortir més seriosos, costava passar del mig del camp perquè pressionaven bé, però si ho superàvem llavors podiem trobar algún forat. Fruit d'això en una pujada, el Toni, va fer un bon xut per un cantó i va aconseguir possar el 1-3 al marcador. La cosa pintava millor, però ens vam animar massa i ells amb clars contraatacs ens van clavar 3 més. I això que el Xavi V. va fer moltes parades de merit.

En resum, crec que ens van faltar més defenses, més ganes i mes velocitat i a sobre el terra estava mullat per la pluja i la nostra tècnica no es la del Barça. Crec que a la tornada podem donar més guerra però igualment ens costarà.
Com a curiositat dir que la majoria d'ells semblaven italians però no van jugar al catenaccio.