dimarts, 23 de novembre del 2010

TRES DE SIS AMB FOLRE I MANILLES

NAUSICA F.C. 5-3 DE PACOTILLA

Ambient fred en la nit d'ahir que ràpidament es va escalfar a mesura que avançava el partit.

Vam començar molt bé, atacant i dominant el partit. Semblava que guanyariem fàcil però vam desaprofitar algunes ocasions i ells en una contra ens van clavar un gol. A la següent jugada, el de negre va pitar penal per unes mans clares dins l'àrea i vaig tenir la sort de transformar. Seguiem dominant i el Jorge en una jugada va fer el segón. Tornavem a retrobar el camí, però en una jugada desafortunada ens van empatar. Vàrem tenir més ocasions i en un corner el Jorge va tornar a marcar entrant al primer pal. Quedava poc pel descans i vam mantenir el resultat: 3-2.

A la segona part va canviar el partit, ells jugaven molt millor posicionats i nosaltres voliem marcar massa aviat i pujavem molt deixant algunes contres. I en una d'aquestes ens van empatar. Després encara ens vàrem volcar més i ells van tenir una contra on el Toni va salvar un mà a mà clau perquè s'haurien posat per davant. Però llavors vam ser nosaltres els que vam possar una pilota a l'Ignasi que en un complicat 1 contra 1 va aconseguir marcar. Aleshores ells van apretar encara més i el partit es va escalfa una miqueta, però el Toni va fer algunes parades de merit i la defensa va actuar molt bé. El Josep Manel va marcar el cinqué i ja només teniem que aguantar i buscar alguna contra.5-3 i cap a casa.

Bon partit que es va complicar per no aprofitar més les ocasions, però així va ser més emocionant.
Ja portem 3 victories de 6 (50%) i anem cap amunt.