dijous, 7 de juliol del 2011

PARTIT CONTRA EL LEADER

NAUSICA F.C. 3-6 BARTULOS

No va poder ser. Ells eren més joves i per tant més ràpids que nosaltres. Tot i així els hi costava crear ocasions clares per marcar, però a nosaltres ens costava mooooolt més. De totes maneres van aprofitar alguns rebots i errades nostres per fer-nos tres gols, i nosaltres gairebé no vàrem inquietar la seva porteria. 0-3.

A la segona parta va ser diferent i vam tenir més ocasions que ells. No ens vam enfonsar i vam començar a jugar més seriosament, i tot i que ells van tornar a marcar, nosaltres vam iniciar una reacció amb un gol del Juli: 1-4. Després en una contra ens van tornar a fer gol. Tot seguit vam fer nosaltres el segón gràcies a una gran jugada del Josep Manel que em va fer la passada de la mort: 2-5. I més tard el Josep Manel que estava inspirat fa fer el tercer: 3-5. A partir d'aquí es van posar una mica nerviosos però quedava poc temps i en una falta van fer l'últim que els hi donava el partit.

Bona segona part contra els leaders. Això demostra que podem guanyar a qualsevol equip del grup. Força Nausica!!!!!!