diumenge, 10 de juliol del 2011

NIVELL MOLT ALT

NAUSICA C.F. 2-2 BJD

Vam comptar amb la inestimable ajuda de dos nebots del Juli, el Miquel i el Ricard de 20 i 17 anys, i la seva aportació es va notar molt, perquè ademés de joves, saben jugar molt bé a futbol.
Vam dominar tota la primera part, ells gairebé no van xutar, però són un equip molt ordenat i que han encaixat pocs gols i ens costava tenir ocasions clares. Però les vam tenir i fruit d'això ens vàrem avançar: bon gol del Miquel. Vam tenir-les per trencar el partit i marcar el segón, però no va poder ser, i llavors en un xut de falta a l'últim minut de la primera part, el Mariano la va parar, la pilota va anar al pal i es va quedar morta perquè un d'ells només hagués d'acompanyarla. 1-1 totalment injust.

A la segona la cosa seguia igual però ells amb un bon xut llunyà es van avançar. El nostre domini va pujar i vam fer un gran futbol, el de més nivell de tota la temporada. Ells es defensaven molt bé. Vam tenir ocasions, però el nostre empat no va arribar fins al final, gràcies a un doble-penal (per la sisena falta d'ells) que va tornar a transformar el Miquel. Quedava un minut i ells van anar a la desesperada, i la van tenir, però el seu xut va anar fora. Al final van protestar molt a l'arbitre per impotència i nosaltres vam sortir molt contents per l'agònic gol, però el més just hagués sigut una victòria nostra.