dijous, 8 de setembre del 2011

MILLOR DEL QUE ESPERAVEM

NAUSICA F.C. 3-5 SANT PAU

Ahir vam començar la temporada amb la copa y malauradament varem caure eliminats, però molt dignament contra un rival d'una categoria superior i que va estar contra les cordes.

Ells es van avançar amb dos gols de bones jugades aprofitant-se de la nostra por inicial, però aleshores ens vam colocar molt ben tancats i vam començar a semblar un bon equip. I en dos contraatacs, el Dani (germà JM) i el Josep Manel van marcar. 2-2 al descans.

Jugavem al camp gran i a la segona ens tocava la pujada. Vam seguir igual i ells es van volcar a l'atac. Sorprenentment quan portavem 10 minuts en una altre contra, el Dani va tornar a marcar. Anavem 3-2 guanyant i quedaven 15 minuts, però erem justos i el cansament es començava a notar. Malauradament a la següent jugada quan millor ho teniem per jugar a la contra ens van empatar. Ens vam desinflar una mica i de seguida es van avançar. Després en una jugada desafortunada van marcar el cinqué i tot i que vam poder fer el quart, la cosa va quedar així.