dimarts, 12 de juliol del 2011

FI DE TEMPORADA

NAUSICA F.C. 4-1 F.C. AUS TIROL

Bon tancament de temporada en un partit que vam començar 6. Sorprenentment ens vam avançar amb una gran jugada del Josep Manel que em va passar la bola i d'un fort xut la pilota va entrar. Als 10 minuts va arribar el nostre seté jugador i vam dominar amb ocasions clares. Però al final de la primera ens va agafar una mica de baixon físic i ells en una errada nostra van empatar. I degut a aquest baixon van tenir una altre que va anar al pal. Taules al descans 1-1.

A la segona una mica recuperats (jugavem al camp gran i erem justos) vam tornar a jugar molt bé combinant, i fruit d'això ens vam avançar amb un gran gol del Xavi F. amb la dreta. Poc després un xut del Juli el va desviar el Jorge a gol. Això ja casi tancava el partit, 3-1. Per confirmar el resultat ells es van marcar un gol en propia. A partir d'aquí ells estaven trencats i vam jugar a plaer sense rebre gaire perill, però no vam marcar més. Resultat final 4-1.

Com a resum de la temporada volia dir que ahir vaig veure la nostra evolució comparant-nos amb l'equip contrari. Crec que fa un any jugavem com ells i ara realment hem tingut una millora important en quant a joc i ordre. Hem fet un salt de qualitat i això es reflexa en el punts que hem assolit: per primer cop hem superat els 20 punts!!!!!,tot i que hem perdut alguns punts contra rivals més febles, però també hem guanyat alguns contra rivals molt forts.