dimarts, 15 de novembre del 2011

BON PARTIT AMB FINAL DOLENT

NAUSICA F.C. 2-2 LA ALGODONERA

Jugavem contra antics rivals als que haviem guanyat, però també ens havien vençut. Va ser una bonica lluita mentre va durar...

Al primer temps vam començar ben tancats al darrera amb el nostre jefecito al mig i sortint a la contra. I va funcionar!!!, perquè ells no arribaven i nosaltres els sorpreniem a la contra i també podiem pujar la pilota tranquilament. En una d'aquestes, el Juli va fer un regate cap a fora, va xutar i va marcar amb una jugada marca de la casa. Poc després el Carlos S. va rebre davant del porter i va definir molt bé. Semblava que teniem el partit controlat, però, com ens passa moltes vegades, ells amb un bon xut llunya van marcar en l'últim minut de la primera. 2-1 al descans.

A la segona les coses van canviar, ells van avançar líneas i van començar a dominar. Era extrany, perquè eren més grans i semblava que tenien més benzina que nosaltres. Però com va dir el Toni, ells estaven molt ben col.locats i així necessitaven correr menys que nosaltres. De totes maneres atacaven però no tenien ocasions clares, i a nosaltres ens passava el mateix.
Fins aleshores el partit havia estat correcte, però en una jugada el partit es va escalfar: en un xoc fortuit, un d'ells ens va insultar, vaig protestar, i la temperatura va pujar. Vam seguir jugant fins que malauradament amb un altre xut molt llunya van empatar. El partit va continuar fins que en una altre jugada conflictiva l'arbitre va decidir aturar el partit. 2-2 final.
Llàstima que no hagues aturat el joc brut al principi quan ens van insultar!!!!. De totes maneres també faig autocrítica i amb les meves protestes vaig escalfar el partit.

Crec que en general vam jugar millor que ells i que vàrem mereixer millor resultat, però "el futbol es així"!!!!. Personalment em vaig divertir força.