dimarts, 8 de novembre del 2011

TORNEM A VENCER

NAUSICA F.C. 3-2 F7 SAN MIGUEL

Gran afluència de jugadors: Erem 12 de 13 que estem apuntats. Es notava que era el dia de la foto.

Ells van començar amb un menys i això ho vam aprofitar. Tampoc vam començar apretant molt, però poc a poc arribaren les ocasions, i en una gran jugada colectiva el Raul va marcar el primer.
Poc després el Toni em va fer un gran passe i vaig fer el segon. Aleshores va arribar el jugador que els faltava i el partit es va igualar força. Crec que vam tenir més ocasions e inclús ens van anular un gol, però ells van escurçar distancies, 2-1 al descans. Vam arribar a les 5 faltes i el Ricard ho parava tot.

A la segona ells van apretar més i vam tenir que defensar més fort. El Ricart seguia parant i nosaltres atacant. Vam tornar a fer 5 faltes, però per fi en una contra del Jorge, va arribar el 3-1 que ens donava tranquilitat. I a l'últim minut van fer el 3-2 que tancava el marcador.

Aquí està la prova de la nostra entrega.

Xavi: tranquil que ja farem una altre.