dimarts, 21 de febrer del 2012

ASCENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAUSICA F.C. 1-1 F.C. ESTEAUA NO BEBERE

Gran partit el viscut ahir pel nostre equip. Ens jugavem l'ascens i tot i que ja estem bé a la categòria actual, crec que a tothom li feia gràcia asolir aquesta fita.

A priori es presentava com un partit molt complicat perquè a la anada ens van passar per sobre. Són joves i crec que técnicament millors, però això ho vam compensar amb la nostre experiència, actitud i il.lusió.

Ells van començar "en tromba" i semblava que ens passarien per sobre, però un cop superats els primers minuts el partit es va igualar. El joc era molt intens. En aquesta part vam tenir 4 ocasions i ells dos, però ells es van avançar amb un gol de rebot. No ens vam enfonsar, i d'un corner va arribar l'empat: gran xut de l'Ivan. 1-1 a la mitja part.

A la segona, ells eren conscients del que s'estaven jugant (volien pujar), i només els hi servia la victòria. Van pressionar molt però nosaltres vàrem defensar molt bé, i de tant en tant vam tenir alguna contra per sentenciar. L'Alan va fer alguna gran parada i casi al final ells van tenir la seva millor ocasió que van fallar. El resultat no es va moure i vam aconseguir el puntet que ens faltava.

Dia històric pel Nausica F.C. que assoleix el seu primer ascens. Vam preguntar si podem renunciar a aquest ascens, però ens van dir que no, així que haurem de tornar a jugar contra alguns dels nostres històrics amics.

Al final vam anar a Canaletes i a altres jocs que no es poden explicar................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada