dimarts, 13 de març del 2012

DEBUT A TERCERA

NAUSICA F.C. 2-4 MISHA POMAROL

Bon partit el jugat ahir però crec que amb marcador injust.

Vam començar dominant i creant alguna ocasió, però ens van marcar un gol tonto. Poc després vam empatar amb un corner al primer pal que es van ficar en pròpia porta. Teniem més ocasions que ells però es van tornar a avançar amb una mitja jugada. Als tres minuts vam empatar. Vam poder avançar-nos però la sort no ens acompanyava. 2-2 al descans i veiem que podiem guanyar.

Però a la segona ells van avançar una mica la seva línea de pressio i això ens va desconcertar inicialment. Aleshores ens van marcar i això va fer que tots anessim cap amunt. Vam tornar a tenir més ocasions però la piloteta no entrava i ells tenien contras clares en superioritat que vam poder aturar. Fins que de tant fallar ocasions, ells van aprofitar una contra i ja va ser molt difícil remuntar.

En resum crec que vam jugar desordenats, però en general vam tenir 4 o 5 ocasions més que ells i que per punts era nostre. Pero ells tàcticament van estar bé i van marcar en moments claus.