dijous, 22 de març del 2012

PRIMER PUNT A TERCERA

NAUSICA F.C. 1-1 TU VIEJA F.C.

Molt bon partit el jugat ahir contra un rival que ens va guanyar 6-0 en l'últim enfrontament.

Vam jugar tàcticament casi perfecte, amb un migcentre defensiu que va fer una gran feina. La primera part va estar igualada. Ells van tenir alguna ocasió amb xuts no molt clars que el Toni magistralment es va encarregar d'aturar, però nosaltres vam tenir ocasions més clares, i fruit d'això ens vam adelantar amb un gol del Jorge. I inclús vam fer dos pals. 1-0 al descans.

A la segona va continuar igual amb ocasions per les dos bandes, però en un corner i potser en l'única petita errada de marcatge de tot el partit ens van empatar. Després va poder guanyar qualsevol perquè el partit estava obert però els dos porters van seguir parant i les defenses treballant molt bé.

En resum, gran partit contra un rival fort. Personalment a priori no m'esperava aquest partit i vaig sortir gratament sorprès.